Angel Wing Heart

23 Aralık 2016 Cuma

İyiki doğdummmmm !!!



Umut edebildiğim, sınırsız sevebildiğim, sınırsız, koşulsuz sevilebildiğim, hala ufacık şeylere bile çocuklar gibi heycanlanabildiğim, hergün yeniden doğabildiğim, inancımı hiç kaybetnmeden bana öğretilen değerleri yitirmediğim, hala herkesi iyi insan zannettiğim ve bunun için de hiç pişman olmadığım, herkesi her şeyi olduğu gibi kabul ettiğim, hiç yılmadığım, hiç pes etmediğim, her şeyden çok saygıyı sevdiğim, en çok huzura önem verdiğim, çok güzel bir aileye ve dostlara sahip olduğum, her konuda beni destekleyen hep yanımda olan 'bambAŞKa' bir eşe sahip olduğum, hep içimden geleni yaptığım, yapabilme imkanı sağladığım, hayallerimin peşinden koştuğum için, aklı hür, vicdanı hür bir birey olduğum için çooook mutluyum...


Çok geççç kalınmış bir post :)

5 yorum:

  1. geç kalmışsa da olsa o zaman.... İYİ Kİ DOĞDUN :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ;

    Bloğunuzu ilgi ile takip ediyorum. Çok faydalı içerikler paylaşıyorsunuz. Bloğunuz'dan para kazanmak için %50 Komisyon ile İnstaKitap Setine Satış Ortağı Olabileceğinizi Biliyor Musunuz ? https://goo.gl/iLiflK

    İnstakitap İnstagram üzerinden para kazanmanın kitabı para kazanmanın tüm metotları, butik açmak, satış yapmak, takipçi artırmak, 4 ayrı kazanç metodu.
    Herkese hitap eden yöntemler, sürekli güncellenen tedarikçiler, hepsi 3'lü kitap setinde. Sitemize gelen 100 ziyaretçiden 1'i sipariş veriyor.

    Sizi de satış ortaklarımız arasında görmekten memnuniyet duyarız.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba! :) Blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizide kendi bloguma beklerim. 💎 www.nurundelidolublogu.tk 💎

    YanıtlaSil
  4. hello dear sir/madam
    I read your blog İyiki doğdummmmm !!!for a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Hyderabad

    YanıtlaSil